Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.37 secunde)
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Sedinta comisiei parlamentare de ancheta privind cercetarea modului in care se gestioneaza amenajarile de irigatii si fondurile alocate va avea loc miercuri, 5 august, incepand cu ora 10:00.
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
Marea absenta din optimile de finala din Rusia este Germania (actuala detinatoare a titlului mondial). ... - Franta - Argentina, sambata 30 iunie, ora 17:00; - Uruguay - Portugalia, sambata 30 iunie, ora 21:00; - Spania - Rusia, duminica 1 iulie, ora 17:00;
Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate!
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. ... te bucuri de Arta, te Distrezi, Socializezi Info & Rezervari:
Observator de Calarasi: ... proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare: Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Sambata, 4 iulie, la ora 20:00, la Teatrul de Vara HERASTRAU a debutat Stagiunea Estivala 2020 cu premiera spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA, OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
Cod galben de VISCOL 8 ianuarie, starea vremii in Romania, -16 si - 25 de grade Administratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru 22 de judete. Codul galben emis pe 8 ianuarie este deocamdata valabil pana la ora 22.00.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Cod galben si portocaliu de ninsori, viscol si ger pana pe 23 martie. Interval de valabilitate: 22 martie, ora 15 â€" 23 martie, ora 20. ... ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, vreme deosebit de rece.
O coloana de masini se intindea la ora 12.30 pe DN1, la iesirea din Bucuresti, in sensul spre Ploiesti. Traficul este ingreunat de conditiile meteo. Traficul era ingreunat pe DN1, in sensul spre Ploiesti, la ora 12.30.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
google-analytics.com